July 18, 2014
Oh the irony…

(Berbuka di masjid. Guna paper cup dia takpe, jangan minum air dia. Katanyalah…. hehehe)

Oh the irony…

(Berbuka di masjid. Guna paper cup dia takpe, jangan minum air dia. Katanyalah…. hehehe)

July 3, 2014
There’s an ‘APE KILL APE’ sign on the wall during our #dawnofapes press screening at @tgvcinemas Sunway Pyramid. This is a movie that demand a cinematic experience. Andy Serkis should win an Oscar or whoever who played Koba (see the first movie first).

There’s an ‘APE KILL APE’ sign on the wall during our #dawnofapes press screening at @tgvcinemas Sunway Pyramid. This is a movie that demand a cinematic experience. Andy Serkis should win an Oscar or whoever who played Koba (see the first movie first).

June 30, 2014
Masa pengislaman dia ni dulu tak jadi muka depan paper Metro sebab takde pakej Nora Danish berketayap. Nama baru (walaupun takde) pun orang tak kisah langsung. Salam Ramadan buat Peter Murphy bin Abdullah.

#bauhaus #gothic #mebarak #ramadan

Masa pengislaman dia ni dulu tak jadi muka depan paper Metro sebab takde pakej Nora Danish berketayap. Nama baru (walaupun takde) pun orang tak kisah langsung. Salam Ramadan buat Peter Murphy bin Abdullah.

#bauhaus #gothic #mebarak #ramadan

June 28, 2014
It’s the time of the year again.  Cc: @davemckean @neilhimself P Craig Russell

#sandman #ramadan

It’s the time of the year again. Cc: @davemckean @neilhimself P Craig Russell

#sandman #ramadan

June 24, 2014
Spoiler later! In glorious IMAX  3D!!!

Wait, the movie is silly.

#transformers #ageofextinction #tf4 #presskit #preview #backstagemy #TGVCinemas #sunwaypyramid

Spoiler later! In glorious IMAX 3D!!!

Wait, the movie is silly.

#transformers #ageofextinction #tf4 #presskit #preview #backstagemy #TGVCinemas #sunwaypyramid

June 22, 2014
Kote as in “kote baru” atau “Moh kite minang anok dare. Anok dare, anok dare kote.” Kote = urban. Jantan kote is a statement yg Joe ialah lelaki urban. Kenapa yg bagus2 mengomen macam bagus ni nampak benda yg tak bagus? What’s in your head? Zombie?

Kote as in “kote baru” atau “Moh kite minang anok dare. Anok dare, anok dare kote.” Kote = urban. Jantan kote is a statement yg Joe ialah lelaki urban. Kenapa yg bagus2 mengomen macam bagus ni nampak benda yg tak bagus? What’s in your head? Zombie?

June 19, 2014
Stray cat sneaks into zoo enclosure, finds another cat.

#catsofinstagram #cat #kitty #lynx #catofinstagram #kitteh

Stray cat sneaks into zoo enclosure, finds another cat.

#catsofinstagram #cat #kitty #lynx #catofinstagram #kitteh

Baru perasan juga, Laura Dern yg bawa watak mak dlm #tfios tadi ada iras Laura Pleasants #kylesa kalau dia berusia sedikit. Dan Miss Pleasants turut menyedari hakikat ini.

Baru perasan juga, Laura Dern yg bawa watak mak dlm #tfios tadi ada iras Laura Pleasants #kylesa kalau dia berusia sedikit. Dan Miss Pleasants turut menyedari hakikat ini.

Masa nak keluar panggung tadi, perasan poster filem ni yg macam Napalm Death / Jeff Walker. Filem pertama Legendary dgn Universal rasanya lepas dah void contract dgn Warner. Found footage. Oh, mereka nak jadi Blumhouse…. (belum sebut lagi bajetnya berapa).

#asabovesobelow #pariscatacombs

Masa nak keluar panggung tadi, perasan poster filem ni yg macam Napalm Death / Jeff Walker. Filem pertama Legendary dgn Universal rasanya lepas dah void contract dgn Warner. Found footage. Oh, mereka nak jadi Blumhouse…. (belum sebut lagi bajetnya berapa).

#asabovesobelow #pariscatacombs

#TFIOS : Anybody want a badge? At The Night Before The Stars @tgvcinemas Sunwaypyramid.

#TFIOS : Anybody want a badge? At The Night Before The Stars @tgvcinemas Sunwaypyramid.

June 18, 2014
After “Fuck Tha Police”, came battle of LA in 92, then Dr. Dre -“The Day the Niggaz Took Over”, then Ice Cube - “We Had To Tear This Muthafucka Up” and “Wicked” and Rancid -  “I Wanna Riot” and Slayer with Ice-T - “Disorder”, and….. Rage Against The Machine. We’re the renegades of funk!

Here in Malaysia, we have Suci Dalam Debu.

#straightouttacompton #nwa #drdre #icecube #eazye

After “Fuck Tha Police”, came battle of LA in 92, then Dr. Dre -“The Day the Niggaz Took Over”, then Ice Cube - “We Had To Tear This Muthafucka Up” and “Wicked” and Rancid - “I Wanna Riot” and Slayer with Ice-T - “Disorder”, and….. Rage Against The Machine. We’re the renegades of funk!

Here in Malaysia, we have Suci Dalam Debu.

#straightouttacompton #nwa #drdre #icecube #eazye

June 17, 2014
#TFIOS : Got passes to The Fault In Our Stars, tomorrow @tgvcinemas Sunway and 24th next week at @gscinemas Paradigm. Anyone? Dah 10 hari kat US, kat sini lambat masuk panggung, bulan depan.

#TFIOS : Got passes to The Fault In Our Stars, tomorrow @tgvcinemas Sunway and 24th next week at @gscinemas Paradigm. Anyone? Dah 10 hari kat US, kat sini lambat masuk panggung, bulan depan.

June 15, 2014
The dads of DC come in all sizes, big and small,
And then there are dads who aren’t fathers at all…

http://dcwomenkickingass.tumblr.com/post/88852862561/happy-fathers-day-with-the-dads-of-dc-comics

#dccomics #fathersday #batman #alfred

The dads of DC come in all sizes, big and small,
And then there are dads who aren’t fathers at all…

http://dcwomenkickingass.tumblr.com/post/88852862561/happy-fathers-day-with-the-dads-of-dc-comics

#dccomics #fathersday #batman #alfred

June 13, 2014
Cue lagu Hans Zimmer. Adam.West memang kena pakai lagu Hans Zimmer. Perhatikan lemak terkumpul di bawah dadanya sedikit terjatuh akibat diet tak berkala. #batman #batman75

Cue lagu Hans Zimmer. Adam.West memang kena pakai lagu Hans Zimmer. Perhatikan lemak terkumpul di bawah dadanya sedikit terjatuh akibat diet tak berkala. #batman #batman75

At #batman 75th Anniversary, Pavilion Mall. Gambar Tumbler yg diorang buat pakai polyester tu aku tak ambik, take note.

At #batman 75th Anniversary, Pavilion Mall. Gambar Tumbler yg diorang buat pakai polyester tu aku tak ambik, take note.