April 18, 2014
April 11, 2014
dapat passes utk menonton Oculus dan Rio 2. yang Rio 2 tu boleh tonton dgn anak sedara sebab dia pernah tunjuk poster tapi Oculus ni (i bet it’s R rated) kena ajak sapa2 yg boleh pergi ni. the review was quite good for Oculus actually…

#blumhouse #horror #oculus #movie

dapat passes utk menonton Oculus dan Rio 2. yang Rio 2 tu boleh tonton dgn anak sedara sebab dia pernah tunjuk poster tapi Oculus ni (i bet it’s R rated) kena ajak sapa2 yg boleh pergi ni. the review was quite good for Oculus actually…

#blumhouse #horror #oculus #movie

Hujan, so we hang out in awhile.

#kylesa #LauraPleasants #kualalumpur #malaysia

Hujan, so we hang out in awhile.

#kylesa #LauraPleasants #kualalumpur #malaysia

Cheating synergy

#phillipcope theremin #kylesa #live #kualalumpur #malaysia

Cheating synergy

#phillipcope theremin #kylesa #live #kualalumpur #malaysia

Two drums and anything louder than everything else.

 #CarlMcGinley #EricHernandez #kylesa #malaysia #kualalumpur #live #drums #loud #nearlydeaf

Two drums and anything louder than everything else.

#CarlMcGinley #EricHernandez #kylesa #malaysia #kualalumpur #live #drums #loud #nearlydeaf

Static tension.

#kylesa #kualalumpur #live #sludge #stoner *.Laura Pleasants – vocals, guitars (2001–present)*.ChaseRudeseal

Static tension.

#kylesa #kualalumpur #live #sludge #stoner *.Laura Pleasants – vocals, guitars (2001–present)*.ChaseRudeseal

At the tip of Phil’s foot.

#effects #pedalporn #kylesa #kualalumpur #bentley #kylesaliveinkl #kylesamalaysia

At the tip of Phil’s foot.

#effects #pedalporn #kylesa #kualalumpur #bentley #kylesaliveinkl #kylesamalaysia

April 9, 2014
Di studio Greenhouse, Ampang milik arwah Jeremy Little dan keluarganya semasa sesi rakaman bersama band Lab The Rat sekitar 2010. Di sesi yg sama juga saya bertemuramah dgn arwah tentang visi besar Greenhouse dan Laguna Music yg keluar dlm majalah ROTTW. and,oh… di studionya ada kucing yg dijaga ibunya berkeliaran. Al-fatihah buat Allahyarham, moga ditempatkan di kalangan mereka yg beriman

#alfatihah

Di studio Greenhouse, Ampang milik arwah Jeremy Little dan keluarganya semasa sesi rakaman bersama band Lab The Rat sekitar 2010. Di sesi yg sama juga saya bertemuramah dgn arwah tentang visi besar Greenhouse dan Laguna Music yg keluar dlm majalah ROTTW. and,oh… di studionya ada kucing yg dijaga ibunya berkeliaran. Al-fatihah buat Allahyarham, moga ditempatkan di kalangan mereka yg beriman

#alfatihah

April 1, 2014
Satu lagi hadiah dari Warner Bros pagi tadi, utk filem Edge of Tomorrow, adaptasi novel Jepun bertajuk All You Need Is Kill yg juga saya sempat tonton pratayang 20 minitnya. Penat sebenarnya tengok Tom Cruise dalam suit ‘set in near future’ sebab rasanya macam dah berjuta kalu dia bawa watak yg sama. Kecuali konsep time-loop filem ini ala Groundhog Day telah memberikan sub-tajuk Live Die Repeat, yakni kalau nak kesan yg lebih efektif, cuba pasang trailer filem ini, mute audionya dan anda pasang lagu Butterfingers - Mati Hidup Kembali, sebab trek itu amat kena. Selamat mencuba.

#edgeoftomorrow #livedierepeat #allyouneediskill #tomcruise #emilyblunt #dougliman #warnerbros #goodies #thanks #press #preview

Satu lagi hadiah dari Warner Bros pagi tadi, utk filem Edge of Tomorrow, adaptasi novel Jepun bertajuk All You Need Is Kill yg juga saya sempat tonton pratayang 20 minitnya. Penat sebenarnya tengok Tom Cruise dalam suit ‘set in near future’ sebab rasanya macam dah berjuta kalu dia bawa watak yg sama. Kecuali konsep time-loop filem ini ala Groundhog Day telah memberikan sub-tajuk Live Die Repeat, yakni kalau nak kesan yg lebih efektif, cuba pasang trailer filem ini, mute audionya dan anda pasang lagu Butterfingers - Mati Hidup Kembali, sebab trek itu amat kena. Selamat mencuba.

#edgeoftomorrow #livedierepeat #allyouneediskill #tomcruise #emilyblunt #dougliman #warnerbros #goodies #thanks #press #preview

Ni Klaus Meine yg cakap. Actually, Rudolph Schenker 2 kali cakap benda yg sama kat aku, on the phone.

#scorpions #interview #revolver #magazine

Ni Klaus Meine yg cakap. Actually, Rudolph Schenker 2 kali cakap benda yg sama kat aku, on the phone.

#scorpions #interview #revolver #magazine

Nampak tak? Goooood!

#tshirt #goodies #thanks #warnerbros #godzilla #gojira #kaiju #press #preview

Nampak tak? Goooood!

#tshirt #goodies #thanks #warnerbros #godzilla #gojira #kaiju #press #preview

Menggeletar tangan nak menulis….

#press #preview #godzilla #gojira #kaiju #movie #review #warner #warnerbros #legendary #pictures

Menggeletar tangan nak menulis….

#press #preview #godzilla #gojira #kaiju #movie #review #warner #warnerbros #legendary #pictures

March 31, 2014
What we’re watching this morning… 

#warner #legendary #toho #heisenberg #warner #warnerbros #preview #backstagemy

What we’re watching this morning…

#warner #legendary #toho #heisenberg #warner #warnerbros #preview #backstagemy

March 30, 2014
Wayang at #RantaiArtFest

#rantaiart #raf14

Wayang at #RantaiArtFest

#rantaiart #raf14

March 29, 2014
Simetri yg sempurna. Kat rumah orang kahwin pun begini juga…

#rantaiart #raf14 #art #artwork #painting #triangle #freemason #masonic #illuminati #exhibition #installation #people #mingling #around #colour

Simetri yg sempurna. Kat rumah orang kahwin pun begini juga…

#rantaiart #raf14 #art #artwork #painting #triangle #freemason #masonic #illuminati #exhibition #installation #people #mingling #around #colour